Oldal nyomtatása

Trump ingatlanstratégiáiTrump ingatlanstratégiái

Milliárdos leckék kisbefektetőknek


George H. Ross

Donald Trump a világ leghíresebb ingatlan milliárdosa. George Ross, Trump huszonöt éven át legközelebbi tanácsadója (és a The Apprentice egyik sztárja) most felfedi előttünk annak az ingatlan befektetési stratégiának a lényegét, amely Trumpot olyan sikeressé tette. És ami még ennél is fontosabb, Ross bemutatja, hogyan tudja egy átlagos ingatlan befektető felhasználni ugyanezeket a kreatív technikákat ahhoz, hogy drámai módon megnövelje a profitját - legyen szó egyszerű felújításokról vagy családi házakról.

Felhasználva egyedülálló bennfentes rálátását, Ross a Trump által alkalmazott következő stratégiákhoz ad magyarázatot:

- Az elhelyezkedés kombinálása az innovációval
- Sistergése vonzerő kölcsönzése bármely épületnek különösebb pénzpazarlás nélkül
- Annak elérése, hogy vásárlói és bérlői égjenek a vágytól, hogy többet fizessenek neki, mint a piaci ár
- Ügyletek finanszírozása, ingatlanok marketingje és a tulajdonában lévő épületek menedzselése
- Ezen felül Ross javaslatai arról, hogyan alkalmazhatók ugyanazok a tárgyalási technikák, amelyeket ő maga alkalmazott Trump legnagyobb üzleteinek a lezárásánál.
 

Trump ingatlanstratégiái mélyreható bepillantást nyújt abba a kreatív gondolkodásmódba, amely Trumpot a csúcsra emelte. Legyél bár sokat tapasztalt ingatlan befektető vagy újonc ezen a területen, mindenképpen több pénzt nyerhetsz a befektetéseiden, ha alkalmazni próbálod egy ingatlan milliárdos bizonyítottan működő stratégiáit.