Oldal nyomtatása

A játékosaink tapasztalatai

Ezt a levelet az egyik olyan embertől kaptuk, akinek megoldásokat mutattunk életének mind a pénzügyi, mind a gondolkodásmódbeli megváltoztatása terén. A hála az egyik legszebb és legértékesebb dolog a világon, ezért féltve is őrizzük. Tegyél jót másokkal, és megkapod érte azt, ami jár. Mindig, mindenhol.

És íme a levél:

"Kedves Fiúk!

Tudjátok, én az a tipikus kényszervállalkozó vagyok, ráadásul családfenntartó, ami roppant nyomasztó státusz bír lenni néha. Mindig résen kell lennem és váltani, ha már valami - ami egy darabig jól ment - pénzügyileg leszálló ágba kerül a kormány folyamatos játékai miatt.
Ahogy öregszem egyre inkább tele a hópicóm azzal, hogy csak a kéretlenül bekopogtatós munkákba tudok belekezdeni, amikben bevallom, nem vagyok valami tehetséges, mert amilyen hülye vagyok, szoktam gondolkozni és ennek hatására a hitemet elveszteni.
Megfogadtam, hogy ha adódik valami lehetőség, álljon tőlem eddig akár a legtávolabb, ha teljes szívemből tudok benne hinni, hogy nincs benne senki számára átverés, kerül amibe kerül, belekezdek.
 
Egy éve kezdtem el figyelni a befektetési alapjaim hozamainak a mozgását és ugyanarra jöttem rá, mint amit a tanfolyamon lévő előadó mesélt, hogy valami rendszer van az egészben, és nem kifejezetten isteni erők működtetik, hanem a nagyon is valós földi befektetők.
(Az viszont idegesít, hogy a mozgást csak passzívan figyelhetem és a biztosító is enyhén szólva ködösít: a látottak virtuális hozamok, a valóságosak jóval kisebbek.)
 
Tetszett a tanfolyam, azt kaptam, amit vártam, illetve még többet is, mert nem gondoltam, hogy a tőzsdézésnél ennyi lehetőség van, amit ha ért hozzá az ember, biza ki tud használni. Meg akarom tanulni, mert ez az egy esélyem van, hogy kikerüljem az állam velem való folyamatos packázását, utálok a táplálkozási lánc legvégén reszketni...
 
Úgy gondolom, hogy az ezzel szerzett bevételeim sikerélményt fognak adni, hisz sok tanulás, megszerzett tudás, folyamatos munka és állandó önképzés segítségével érem el. Aztán ha ebben már benne leszek, remélem a szeretteimet is meg tudom fertőzni a jó példámmal. (Elsősorban a lányaimat.) :o)
 
Nálatok, a játékon hallottam a tanfolyamról először, így köszönettel tartozom Nektek.

Tehát köszönöm kedves Fiúk! :-)"

A levélben említett tanfolyamról a Cashflow játékokon tudsz érdeklődni a játékvezetődnél. Kérdezz rá bátran, és elmond Neked minden információt. Ez teljesen ingyenes, de ha nem kérdezed, soha nem tudod meg  a választ.

Íme egy másik, magáért beszélő vélemény Deé Judittól, aki 2007. novemberében végezte el az említett tanfolyamot:

"A tanfolyamon többnyire jól éreztem magam, teljesen elvarázsolt az előadó felkészültsége, megfontoltsága, az, ahogyan a csapat a keze alá dolgozott. Tökéletesen sikerült mind a három nap ébren tartania a figyelmet. A mondanivalója pedig volt, hogy földre küldött. És amire – bár vágyni nagyon vágytam – nem számítottam, hogy nagyon úgy néz ki, hogy hosszú távú a hatása. Sikerült elhinnem, hogy tudok változtatni az életemen, hogy mindaz, amire vágyok elérhető. Rá kellett döbbenjek, hogy tényleg nem mindegy, hogy mit gondolok, és mit mondok. Eddig tudatosan igyekeztem pozitívan beszélni és gondolkodni, de nem igazán ment, most meg megy magától, s ez azt hiszem ennek a hétvégének is köszönhető. Felszabadító azt érezni, hogy én tudom irányítani az életem, és nem engem lökdös az élet."

Faragó Ákos