Oldal nyomtatása

Könyvajánló

A gazdagság pilléreinek kiépítésében a Cashflow játék mellett rengeteg segítséget kaphatsz a különböző sikeremberektől, befektetőktől, akik könyveikben sok fontos tanáccsal látnak el. Nagyon sok hasznos könyv létezik a pénzügyi műveltség, a gondolkodásmód és a siker témájában, amik mind arra várnak, hogy elolvasd őket. Bátran javasolunk minden olyan könyvet, amely szerzői között ott van Robert Kiyosaki, Napoleon Hill, Bodo Schäfer, Brian Tracy, Tony Robbins, André Kosztolany, Robert G. Allen, Sharon L. Lechter, Denis Waitely, Ron Holland vagy éppen Keith Ellis.

Ha nem tudod, milyen sorrendben is láss neki, akkor javasoljuk, hogy Robert Kiyosaki Gazdag papa, szegény papa című könyve legyen az első, a Cashflow-négyszög pedig a második. Utána kedvedre válogass! Ha mégis úgy gondolod, hogy valamilyen sorrendiséget szeretnél követni, vedd fel a kapcsolatot a Cashflow játékvezetőddel, segíteni fog Neked!

Persze a könyvek megszerzésében is tudunk segítséget nyújtani Neked! Létrejött egy partneri együttműködés a CashflowTarsas.hu és a Konyvarzenal.hu weboldal között. A Könyvarzenál az üzleti és személyiség-fejlesztő könyvek speciális webáruháza, ahol hatalmas választékkal és kedvezményekkel várnak Téged!

A partneri együttműködés jegyében minden könyvre azonnali 15% kedvezményt kapsz, ha a vásárláskor a partnerkód mezőbe beírod, hogy "cash". A lenti linken elérhető partneroldalon 12 könyvet ajánlunk, melyek mind nagyban segítenek abban, hogy tovább csiszold pénzügyi műveltségedet vagy éppen választ találj arra, hogy miként indulj el a meggazdagodás útján. További információkért és rendelésed leadásához kattints az alábbi linkre!

Megrendeléskor a „partnerkód" mezőbe légy szíves add meg, hogy „cash"! Sajnos a Cashflow játékból nem tudtunk a terjesztőtől árkedvezményt kiharcolni, mert örülünk, hogy egyáltalán kapható. Azonban ha könyvet rendelnél, akkor a „cash" partnerkód dal árkedvezményt fogsz kapni!

Köszönjük, hogy rendelésednél megadod a „cash" partnerkódot, mert számunkra is fontos visszajelzés!

 

Kattints ide, és rendelj kedvezménnyel üzleti könyveket a Könyvarzenáltól!

Részletes könyvismertetők: