Oldal nyomtatása

Ingyen buli világsztárokkal

Hogyan juthatok be a kedvenc együttesem koncertjére (akár) ingyen?

Biztos volt már Veled is olyan, hogy szerettél volna elmenni egy koncertre, de a jegy túl drága volt, és nem akartál annyit kiadni érte. Az alábbiakban kapsz néhány ötletet, hogyan lehet ezt olcsóbban is "megúszni".

1. Az alábbi történet az egyik ismerősömtől származik, aki - mikor meséltem neki arról, hogyan lehet bejutni ingyen egy koncertre - fogta magát, és kipróbálta, hogy működik-e a dolog. És ez természetesen nem csak neki működhet!

"Képzeld el, tegnap Tori Amos koncertre mentem, de nem ez a pláne, hanem ahogy a jegyet szereztük! Komolyan mondom, filmvászonra kívánkozik! Egyből jöttek oda többen is, és a 13 ezer forintos jegyet 10 ezerért kínálták…Persze nekünk nem ez volt a célunk, hanem hogy ingyen bejussunk! Ezért aztán mászkálgattunk még egy kicsit, és a kollegám mondta, hogy menjünk oda ahhoz a robosztus, fekete emberhez, akinek a kezében több jegyet is lát. Kiderült, hogy ő Tori biztonsági főnöke, és irtó jó fej, mert mondta, hogy ő nem árulja a jegyeket, de oda adott két első sorba szólót! :)))))) A nyakába ugrottam, és kapott egy jó nagy puszit is. Ha nem velem történik, nem hiszem el, hogy van ilyen! A koncert nagyon nagy élmény volt, iszonyú profi volt minden. Köszönöm az ötletet! puszi, Eszter"

Faragó Ákos

2. Egy másik ismerősöm Robbie Williams koncertre jutott be sokkal olcsóbban, mint az eredeti jegy ára. Így még a buli is jobb hangulatban telt!

"Tavaly nyáron sikerült bejutnom Robbie Williams koncertjére 5000 Ft-ért! A jegy ára 15990 forint volt eredetileg. Mivel nem volt "kedvem" kiadni ennyi pénzt a jegyre, gondoltam megpróbálom olcsóbban megszerezni. A stadion felé közeledve rengeteg jegyárust láttam. Odamentem két külföldi sráchoz, akik már 10000-ért odaadták volna a jegyet. Na mondom, akkor fogok itt még olcsóbban is találni. Egy másik úrral is próbáltam egyezkedni, de vele nem jutottam dűlöre. Végülis egy kissrác (17-18év körüli) adta oda nekem 5000 forintért. Nem akartam elhinni, hogy 5000 forintból bejutottam. Hihetetlenül boldog voltam, és felhívtam minden közeli ismerősömet, hogy elújságoljam nekik! :-) A koncert is fantasztikus votl természetesen... eldöntöttem, hogy többet nem veszek jegypénztárban jegyet..."

Kreisz Viktor

 

A fenti két történet egyik legnagyobb tanulsága, hogy aki igazán akar, az meg tudja valósítani, amit akar. Ez természetesen nem csak a koncertekre vonatkozik, hanem az élet egyéb területeire is. A gondolatoknak, a hitnek óriási ereje van, a meggyőződésed minden esetben valóra válik! Csak ajánlani tudom, hogy próbáljátok ki minél többen ezt a technikát! Ha egy kis segítséget akarsz, vagy további technikák is érdekelnek, vedd fel velünk a kapcsolatot, és írj egy e-mailt nekünk.


Előző oldal: Nyereményjáték
Következő: A játékosaink tapasztalatai