Oldal nyomtatása

Ingyenesen letölthető anyagok

Részvények a cashflow játékban
írta: Kerekes István (2011. január)

Hogyan kapcsolható a valós részvénypiaci elemzéshez
a Cashflow játékban megtalálható részvénykereskedés

Letölteni Facebook oldalunkról lehet. (9 oldal; pdf; 1,3MB)

A gazdagság lépcsői
írta: Faragó Ákos (2011. szeptember)

Avagy annak lépésenkénti bemutatása, hogy mi kell ahhoz, hogy a gazdagság, a bőség és a siker útjára lépjél, és rajta is maradj.

A letöltéshez kattints ide! (25 oldal; pdf; 1,3MB) 

Maximális teljesítmény: Ha meg akarod tudni, egyeseknek miért jobb a teljesítményük, mint másoknak, hogy milyen törvények alapján működnek, mi alapján tűznek ki célokat, vagy éppen hogyan érik el azokat, nézd meg ezt az összefoglaló diát.

A letöltéshez kattints ide!

Gazdagság-identitás: Szánj rá pár percet, hogy megtudd, rendelkezel-e gazdagság-identitással, vagy sem; mit kell tenned, hogy kialakítsd ezt az új identitást; milyen tévhiteket kell eloszlatnod magadban; és hogyan kell elkezdeni a befektetési programodat.

A letöltéshez kattints ide!

Sikeres emberek: Ha megnézed ezt az összefoglalót, igen rövid alatt megtudhatod, hogy szerintünk mi a siker, mit kell tenned azért, hogy sikereket érj el, és hogy tulajdonképpen mi is a siker kulcsa!

A letöltéshez kattints ide!

Vállalkozói gondolkodásmód: Az alábbi összeállításból megtudhatod, hogy milyen a vállalkozói gondolkodásmód, és milyen lépéseket kell tenned annak érdekében, hogy elérd azt! Ha még alkalmazott, esetleg eyyéni vállalkozó vagy, ajánlott, hogy tisztában legyél az ebben található információkkal. Ez esetben a patkányversenyből való kijutás könnyebben és gyorsabban fog sikerülni!

A letöltéshez kattints ide!

Élj célTUDATosan!: A tudatosság és a céltudatosság az egyik legerősebb fegyver a siker felé vezető úton. Ez nem csak a pénzügyekre, hanem az élet minden területére érvényes, legyen szó párkapcsolatokról, pénzügyekről vagy akár munkáról. A lenti linkről letölthető anyag számos gondolatot, aforizmát tartalmaz e témakörből, amelyek mind a fejlődésedet szolgálhatják!

A letöltéshez kattints ide!

A bank, amelyik érted van!: Van egy olyan bank, amelyik a Te érdekeidet szolgálja, minden reggel elhelyez a számládon 86,400 forintot. Ezt szabadon felhasználhatod, de igyekezned kell, mert éjfélkor lenullázódik a számla. Éjfél elmúltával azonban újra 86,400 forint kerül a számládra. Mielőtt megnéznéd ezt a bankot, gondolkodj el azon, hogy mire is költenéd ezt a pénzt...

A letöltéshez kattints ide!