Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

Kedvezményes Cashflow Jegy!


Szeretnéd kipróbálni a játékot, de eddig túl drágának találtad? Vagy szeretnél játéklehetőséget "ajándékozni" azoknak, akik fontosak Neked? Olvasd el az alábbi hírünket, és megtudod, hogyan tehetsz szert olcsóbban Cashflow Jegyre!

Rovat: Közlemények
Beküldte: Faragó Ákos

Szeretnéd kipróbálni a játékot, de eddig túl drágának találtad? Szeretnéd, ha olcsóbban jöhetnél játszani? Vagy csak szeretnél játéklehetőséget "ajándékozni" azoknak, akik fontosak Neked? A március 17-ei héten erre is lesz lehetőséged!

Március 17-e és 23-a között kedvezményes, 50%-os áron vásárolhatsz Cashflow Jegyet a Cashflow Központban, a Pannónia utca 43. szám alatt. A Cashflow Jegy nem személyre szóló, és bárki által felhasználható a megvásárlásától számított 3 hónapon belül.

A CashflowTársas továbbá ajándéktárgyakkal is kedveskedik játékosainak. Ne felejtsd: "Minél többször játszod ezt a játékot, annál gazdagabb leszel!" A március 10-ei héten egy bekeretezett, 1 millió dolláros vagy 1 millió eurós bankjegyet adunk minden játékosunknak, aki térítés ellenében vesz részt a játékon, vagy Cashflow Jeggyel érkezik játszani. Ha ismered a vonzás törvényét, tudod mit jelent, ha valaki egy 1 milliós bankjegy képét nézegetve alszik el esténként. :-)

Használd ki a lehetőséget, vásárolj Cashflow Jegyet olcsóbban, és gyere el hozzánk játszani!

 

A CashflowTársas csapata