Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

Ismét ajándékozunk! :-)


Aki a március 10-i héten eljön hozzánk játszani, tanulni és fejlődni, egy ajándéktárgyat kap, amely kapcsolatba hozható a pénzügyi intelligenciával! Ha kíváncsi vagy, milyen ajándékkal kedveskedünk, gyere el játszani, várunk szeretettel!

Rovat: Közlemények
Beküldte: Faragó Ákos

A CashflowTársas elkötelezett híve a pénzügyi intelligencia és a befektetési kultúra fejlesztésének Magyarországon. Célunk, hogy a Cashflow játékon keresztül a lehető legtöbb ember megismerje a tudatos pénzügyi tervezés, és a milliomos gondolkodásmód fontosságát, és rálépjen egy olyan útra, amely elvezeti a sikeres és boldog élethez. A Cashflow játékban játszva sajátíthatod el azokat az alapképességeket és gondolkodásmódot, amely rávezet arra az útra, amelyik a siker felé vezet, és rajta is tarta azon. Ha több információt szeretnél, kérd ki a játékvezetőd tanácsát!

Az erre az útra történő rátaláláshoz szeretnénk további motivációt adni, így minden kedves játékosunk, aki a március 10-i héten eljön hozzánk játszani, tanulni és fejlődni, egy ajándéktárgyat kap! Ha kíváncsi vagy, milyen ajándékkal kedveskedünk, gyere el játszani, várunk szeretettel! Ajándékot kizárólag azon játékosaink részére tudunk biztosítani, akik térítés ellenében, vagy Cashflow Jeggyel vesznek részt a játékon.

Ha nem tudod, hogyan tudsz Cashflow Jegyre szert tenni, hívd bátran a Cashflow Hotline vonalat, és Dr. Cashflow segít! :-)

 

A CashflowTársas csapata