Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

Áremelés és ingyenes Cashflow


2010. június 1-jétől a Cashflow oktatójátékok árát 2000 forintról 5000 forintra emeljük. Az áremelést az is indokolja, hogy szeretnénk sokak számára ingyenessé tenni a Cashflow játékot.

Rovat: Közlemények
Beküldte: Kerekes István

Saját tapasztalatunk ugyanis az, hogy az emberek egy részének nincs pénze részt venni egy-egy Cashflow játékon, de van ideje; a másik részének nincs ideje, viszont képes megfizetni a Magyarországon egyébként máshol szokásos 5000 forintos díjat is.

Sokat gondolkoztunk azon, hogy miként lehet a tőlünk már megszokott magas minőség megtartása mellett játéklehetőséget biztosítani valóban mindenki számára, anélkül, hogy bárkinek is olyan ölébe hulló ajándékot adnánk, hogy azt közben más fizeti meg, és amelyet valószínűleg nem értékelne.

Ezért azt a megoldást találtuk ki, hogy akinek van ideje, de nincs pénze, társadalmi munkáért cserébe részt vehet a CashflowTársas által szervezett Cashflow játékokon.


- Hogy fog ez kinézni a gyakorlatban?

Az angol nyelvű Wikipédiában kb. 3,3 millió szócikk van, a magyarban kb. 160 ezer. Ha valaki egy-egy velünk egyeztetett, témába vágó angol szócikknek elkészíti a magyar változatát (akár fordítását), akkor a szokásos fordítói díjszabást alapul véve csökkenteni tudja az általunk tartott Cashflow árát. Természetesen, ha valaki nem tud angolul, választhat más nyelvet is. Abban az esetben, ha valaki nem tud semmilyen nyelvet a magyaron kívül és a számítógép használatától is idegenkedik, keressen minket és kitalálunk valamilyen egyedi megoldást.

Az igény az „ingyenes” Cashflow játékra elsősorban tanulók, felsőoktatásban résztvevő hallgatók és a fiatalabb korosztály irányából érkezett, akiknek az írott magyar nyelvű közösségi kultúra gazdagítása ilyenformán vélhetően nem fog leküzdhetetlen problémát jelenteni. És az idegennyelv ilyen formában történő gyakorlása a Cashflow játékon túlmutató hasznokkal is járhat a legtöbbek számára.


- Május 31-ig rendelhetsz még 2000 forintos Cashflow 101 jegyeket!

Őszintén reméljük, hogy azonosulni tudsz a fenti elképzeléseinkkel, mégis engedd meg, hogy felajánljuk a lehetőséget, hogy május 31-ig 2000 forintos áron rendelhess tőlünk 3 hónapig felhasználható Cashflow 101 jegyeket. Ehhez nem kell mást tenned, mint írsz egy e-mailt az info[kukac]cashflowtarsas.hu címre, amelyben megadod a rendelt jegyek darabszámát, valamint a számlázási, illetve postázási címet. Jegyet rendelhetsz a 70/504-91-52 -es számon is.

Jelentkezz Cashflow játékra!