Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

Cashflow 202 játékok júniustól!


2010 júniusától lehet jelentkezni a weblapunkon Cashflow 202 játékokra. Terveink szerint csütörtökönként lesznek a Cashflow 202-es játéknapok.

Rovat: Közlemények
Beküldte: Kerekes István

A Cashflow 202 játék kiváló lehetőség arra, hogy megértsed és gyakorold a részvényekből származtatott tőzsdei termékek használatát (derivatív termékek):

  • részvény „short” vásárlása (esésre játszás)
  • „call” opció (emelkedésre játszás)
  • „put” opció (esésre játszás)

További eltérés a Cashflow 101-től, hogy a 202-ben sokkal több „negatív” esemény leselkedik a gyanútlan játékosokra.

A Cashflow 202 egy, a Cashflow 101 játék ismereteire épülő oktatójáték. A Cashflow 202 speciális szabályai minden játékalkalmon ismertetésre kerülnek. Ha még nem vagy gyakorlott Cashflow 101 játékos, vagy régebben játszottál, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy mielőtt Cashflow 202-re jelentkeznél, gyakorold előtte a Cashflow 101-et! A Cashflow 202-ben ugyanis vezetni kell ugyanazt a játéklapot, amit a 101-ben; plusz egy külön könyvelést a származtatott tőzsdei termékeknek (derivatív termékek).

Ha aktívan tőzsdézel, vagy a jövőben  szeretnél, akkor mindenképp gyakorolj a Cashflow 202 játékkal! Általános tapasztalat, hogy egy-egy Cashflow 202 játékon, a több éve tőzsdei kurzusokat látogató és valódi pénzzel tőzsdéző játékosok is mélyebb megértést szereznek a fenti tőzsdei termékekkel kapcsolatban.


Jelentkezz most Cashflow játékra!