Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

A legműveltebbeket ismét kedvezménnyel jutalmazzuk!


Állítólag már az ógörögök is elmélkedtek arról, hogy az ifjabb generációk egyre műveletlenebbek.

Rovat: Közlemények
Beküldte: Kerekes István


Állítólag már az ógörögök is elmélkedtek arról, hogy az ifjabb generációk egyre műveletlenebbek. Cinikusan azt is mondhatnám, hogy a tendencia azóta folyamatos. Van egy üzleti bölcsesség, mely szerint: „Még egyetlen vállalat sem bukott meg amiatt, mert alábecsülte a közízlést”.

Tudjuk, hogy nem igazán okos dolog árral szemben úszni, de azért - mivel jó volt a fogadtatása - úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a CashflowTársas.hu Olvasóklubot. Még mielőtt megijednél és elmormolnád Groucho Marx szállóigévé vált mondását („Soha nem lennék olyan klub tagja, amely felvenne a tagjai közé”), megnyugtatlak, hogy a CashflowTársas.hu Olvasóklubba továbbra sem lehet belépni.

A CashflowTársas.hu Olvasóklub alapján 2010. november 1-jétől 2010. november 30-ig - amennyiben egy Cashflow-négyszög című könyv tulajdonosa vagy - 500 forint kedvezménnyel vehetsz részt Cashflow 101 játékon!

Azzal tudod bizonyítani, hogy Te vagy a könyv tulajdonosa, hogy megengeded, hogy a könyv 101. oldalát lebélyegezzük:

„Köszönjük, hogy eljöttél!
www.CashflowTarsas.hu”

Emiatt könyvtári könyvet sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Összefoglalva: Ha elhozod Robert Kiyosaki Cashflow-négyszög című könyvét, akkor nyert ügyed van, mert 2010. november 30-ig 500 forint kedvezménnyel játszhatsz Cashflow játékot!

Ha van Cashflow-négyszög című könyved, most részese lehetsz az egész világon egyedülálló Cashflow akciónak! Legyen november a Te hónapod! Jelentkezz most Cashflow játékra!