Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

Vásárolj könyveket CashflowTársas kedvezménnyel!


Létrejött egy partneri együttműködés a CashflowTarsas.hu és a Konyvarzenal.hu weboldal között. A Könyvarzenál az üzleti és személyiség-fejlesztő könyvek speciális webáruháza, ahol hatalmas választékkal és kedvezményekkel várnak Téged!
Rovat: Közlemények
Beküldte: Faragó Ákos

A gazdagság pilléreinek kiépítésében a Cashflow játék mellett rengeteg segítséget kaphatsz a különböző sikeremberektől, befektetőktől, akik könyveikben sok fontos tanáccsal látnak el. Nagyon sok hasznos könyv létezik a pénzügyi műveltség, a gondolkodásmód és a siker témájában, amik mind arra várnak, hogy elolvasd őket. Bátran javasolunk minden olyan könyvet, amely szerzői között ott van Robert Kiyosaki, Napoleon Hill, Bodo Schäfer, Brian Tracy, Tony Robbins, André Kosztolany, Robert G. Allen, Sharon L. Lechter, Denis Waitely, Ron Holland vagy éppen Keith Ellis.

Persze a könyvek megszerzésében is tudunk segítséget nyújtani Neked! Létrejött egy partneri együttműködés a CashflowTarsas.hu és a Konyvarzenal.hu weboldal között. A Könyvarzenál az üzleti és személyiség-fejlesztő könyvek speciális webáruháza, ahol hatalmas választékkal és kedvezményekkel várnak Téged!

A partneri együttműködés jegyében minden könyvre azonnali 15% kedvezményt kapsz, ha a vásárláskor a partnerkód mezőbe beírod, hogy "cash". A lenti linken elérhető partneroldalon 12 könyvet ajánlunk, melyek mind nagyban segítenek abban, hogy tovább csiszold pénzügyi műveltségedet vagy éppen választ találj arra, hogy miként indulj el a meggazdagodás útján. További információkért és rendelésed leadásához kattints az alábbi linkre:

Kattints ide, és rendelj kedvezménnyel üzleti könyveket a Könyvarzenáltól!