Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

A Cashflow játék mindenkinek ajánlott!


Több mint két tucat Cashflow játékos kapott tőlünk Cashflow tiszteletjegyet az V. Országos Pozitív Gondolkodók Napjára!
Rovat: Közlemények
Beküldte: Kerekes István

2011. január 22-e egy különleges nap volt, ezen a napon került ugyanis megrendezésre az V. Pozitív Gondolkodók Napja. Több mint négyszázan vettünk részt a budavári Hilton Hotelben megrendezett konferencián, ahol profi szervezés mellett profi előadóktól hallhattunk rendkívül hasznos és tanulságos előadásokat.

Biztosan emlékszel Boér Tamás előadásából a Kolb-féle tanulási ciklusra, amely szerintünk is rendkívül hasznos segédeszköz a fejlődéshez. A pénzügyek és a milliomos gondolkodásmód területén a Cashflow játék eljuttat a tudatos inkompetencia szintjére, és végre tudni fogod, hogy eddig mit nem tudtál! Ez azért rendkívül fontos, mert végre elkezdhetsz dolgozni azon, hogy elérd a tudattalan kompetencia stádiumát. A legtöbben azért nem tudnak bőséget teremteni maguk körül, mert egész életükben a tudattalan inkompetencia állapotában vannak, de észre sem veszik, hiszen nem tudják, mit nem tudnak...

Nagy öröm számunkra, hogy mi is kivehetjük a részünket abból, hogy segítsük a boldogság és a siker felé törekvőket, amelynek egyik fontos lépcsője a pénztudatosság megteremtése. Különösen megtisztelő számunkra, hogy a Pozitív Gondolkodók Napjának előadói és szervezői nálunk, azaza Cashflow Társasnál való Cashflow játékot javasolták a rendezvény résztvevőinek!

A Cashflow 101-ben játékos formában próbálhatsz ki pénzügyi stratégiákat, belekóstolhatsz az egyes jövedelem-szintekbe, vehetsz ingatlant, részt vehetsz üzleti lehetőségekben... A boldog és sikeres élethez elengedhetetlen a folyamatos önképzés, tanulás, pláne, ha ilyen szórakoztató is egyben! Ha bőséget szeretnél teremteni magad körül, tanuld meg a Cashflow játék által közvetített gondolkodásmódot, és alkalmazd Robert Kiyosaki elveit a gyakorlatban is! Hidd el, működik!

Szeretettel várunk Cashflow játékra! Jelentkezz most!