Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

Ausztrália


Nyaralás, tanulás, munkavállalás? Hogyan lehetséges a kenguruk földjén?

Csütörtökön, 2011. június 2-án szakértő vendégünk válaszol!

Rovat: Közlemények
Beküldte: Kerekes István

Ki kaphat tanuló vízumot Ausztráliában? Ki vállalhat munkát? Milyen lehetőségei vannak egy házastársnak? Milyen költségekkel kell számolni? Most csütörtökön szakértő vendégünk válaszol ezekre, és sok más hasonló kérdésre.

Kunvári Anita, az AussieWolf Pty. Ltd. tanácsadó iroda tulajdonosa néhány napon belül visszautazik Ausztráliába, de előtte még exkluzív előadást tart nálunk június 2-án (csütörtökön) 17:30 kezdettel. (Allee Corner irodaház 4. emelet, Budapest XI. kerület Október 23-a utca 10. Keresd a CashflowTársast!)

A létszám nagyon korlátozott, már csak  5 3 2 1 szabad hely van! Máshol 5000 forintot is elkérnek egy hasonló előadásért, nálunk a belépődíj mindössze 1000 Ft!

Köszönjük a nagy érdeklődést, az előadásra minden hely elkelt!
_____________

Ausztrália páratlan természeti kincseiről sokan hallottak, az is köztudott, hogy fejlett ipari ország. De mégis sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy a Nemzetközi Valutaalap 1995-ös felmérése szerint Ausztrália a világ leggazdagabb országa az egy főre jutó vagyon tekintetében, amely több, mint 1 millió ausztrál dollár. Az ausztrál gazdaság a válság éveiben is rendre növekedni tudott.

Egy kivételes lehetőség a CashflowTársas.hu szervezésében

Mindig is szeretted volna kipróbálni magadat, hogyan boldogulsz a világ egyik legvirágzóbb országában? Szeretnéd jól megtanulni az angol nyelvet? Vagy csak egyszerűen érdekel a páratlan Ausztrália, a kenguruk, a koalák és a csodálatos korallzátonyok hazája?

Ha igennel válaszoltál valamelyik kérdésre, akkor június 2-án (csütörtökön) nálunk a helyed, az Allee Cornerben lévő irodánkban ugyanis 17.30-tól vendégül látjuk Kunvári Anitát, az AussieWolf Pty. Ltd. tanácsadó iroda egyik tulajdonosát, aki hosszú évek óta él, tanul és dolgozik Ausztráliában. Saját vállalkozásokat indított el, megismerte a helyi körülményeket, szokásokat, és sokunknak segített már megvalósítani egyik legnagyobb álmunkat, hogy új életet kezdhessünk Ausztráliában!

Anita csak igen rövid időre látogatott Magyarországra, ezért kapva kaptunk az alkalmon, hogy elhívjuk egy interaktív bemutató előadást tartani arról, hogy milyen feltételei vannak a kiutazásnak, hány fajta vízum van, mikor érdemes nekivágni a nagy kalandnak. Ha

  • tanulni
  • dolgozni vagy
  • csak nyaralni szeretnél Ausztráliában,

hosszas szervezést, valamint nagy idő-, pénz- és energia-befektetést igényel, ha egymagad akarsz mindennek utánajárni, és a siker még így sem biztos. Anita már ismeri a rendszert, és tapasztalatait örömmel megosztja velünk, tudja, hogy milyen költségekkel és mennyi ügyintézési idővel kell számolni, és nem utolsósorban kivételes kedvezményeket is tud ajánlani, akár a repülőjegy, akár az iskolai költségek tekintetében.

Jelentkezz most, hogy biztosítsd a helyedet, és mindössze 1000 forintért vegyél részt ezen a kivételes alkalmon, ahol csokorba gyűjtve kaphatsz információt és válaszokat Ausztráliával kapcsolatban!

Köszönjük a nagy érdeklődést, az előadásra minden hely elkelt!