Oldal nyomtatása

Korábbi híreink

Eladó Cashflow101 játékok


A Kiadó szerint a Cashflow játék csak szeptemberben lesz újra kapható... Nálunk azért még akad néhány eladó, kitűnő állapotban lévő Cashflow101 játék. És most további ajándékokat is adunk hozzá!
Rovat: Közlemények
Beküldte: Faragó Ákos

 

*FRISSITÉS (2011. szeptember 3.) - Az akciós készletünk sajnos elfogyott!*


Manapság nagy kihívást jelent, ha meg szeretnénk vásárolni egy Cashflow társasjátékot, mivel a teljes készlet elfogyott. A Hotline telefonszámunkat hívók közül sokan érdeklődnek, hogy megvásárolható-e nálunk a Cashflow játék, vagy csak játék-szervezéssel foglalkozunk. Mindezidáig azt a választ voltunk kénytelenek adni, hogy mi csak szervezzük a játékokat, nem áruljuk őket.

Most viszont egy jó hírrel szolgálhatunk: engedve a társadalmi nyomásnak a készlet erejéig nálunk is megvásárolható a Cashflow101 játék! Bár ezek a játékok nem bontatlanok, mégis kitűnő állapotban vannak, mivel tényleg csak pár alkalommal lettek használva.

Tapasztalatból tudjuk viszont, hogy ahhoz, hogy otthoni körülmények között is olyan mély hatást érjen el a Cashflow, mintha azt egy játékvezető irányítaná, szükséges legalább 2-3 alkalommal részt venni egy képzett moderátor által irányított Cashflow játékon. Ez idő alatt elsajátíthatók a játékvezetéshez szükséges alapkészségek, és megismerhetők a Cashflow játék azon tanulságai, amelyekre egy-egy otthoni, barátoknak tartandó Cashflow játékvezetést fel lehet építeni.

A fentiekre tekintettel összeállítottunk egy olyan csomagot, amely - akár saját használatra, akár ajándékba lesz a Cashflow játék - ár-érték arányát tekintve jelenleg a piacon elérhető legjobb választás! A csomag tartalmaz egy darab használt, de kitűnő állapotban lévő Cashflow101 játékot, három darab Cashflow101 és egy darab Cashflow202 jegyet. A Cashflow jegyek nem névre szólóak, így azokkal - érvényességi idejükön belül - bárki térítésmentesen részt vehet egy általunk szervezett, képzett moderátor irányításával megtartott Cashflow101 vagy Cashflow202 játékon.

Egy-egy Cashflow játékon való részvétel díja 5 000 forint személyenként, így a csomag a Cashflow101 játékon felül tartalmaz 20 000 forint értékű Cashflow jegyet is, mi azonban mindössze 25 000 forintért kínáljuk a teljes csomagot. A célunk ezzel az, hogy minél több emberhez eljuttassuk a Cashflow üzenetét, és minél több embernek segítsünk felismerni azt, hogy hogyan érheti el az anyagi függetlenséget, és válthatja valóra valamennyi álmát!

Az akció a készlet erejéig tart, a kiszolgálás a jelentkezések sorrendjében történik. Ha nem szeretnél lemaradni erről a kivételes lehetőségről, írj még ma egy e-mailt az info[kukac]cashflowtarsas.hu e-mail címre, hogy szeretnél vásárolni egy Cashflow csomagot mindössze 25 000 forintért!